Essilor Stellest – cea mai bună soluție împotriva progresiei miopiei în materie de ochelari!

În prezent, avem multiple variante pentru a stopa evoluția miopiei copiilor: ochelari cu lentile speciale, lentile de contact, picături cu Atropină în diverse concentrații, dar și adoptarea unor modificări ale stilului de viață: mai mult de 2 ore pe zi în aer liber, mai puțin timp la ecrane mici, distanță de lucru mare sau diverse suplimente alimentare.

Factorii de risc pentru creșterea miopiei sunt adesea aduși în discuție în cadrul unei vizite la oftalmolog, iar erorile de refracție din familie contribuie și ele (factorul genetic).

Așadar, dacă ai un copil mic, sub 9 ani, care stă mult timp în casă, mult timp la teme și telefon/tabletă, cu o miopie care a progresat mai mult de 1.25 Dsf în ultimul an, iar tu impreună cu celălalt părinte sunteți ambii miopi, luați în calcul ca miopia copilului să progreseze rapid și mult.

Mă bucur să fiu alături de partenerii mei de o viață, Essilor Romania, în lansarea Essilor Stellest, cele mai performante lentile în domeniu, care încetinesc evoluția miopiei cu 67% în comparație cu lentilele monofocale, obișnuite, atunci când sunt purtate 12 ore pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *