TERMENII ȘI CONDIȚIILE EVALUĂRII OFTALMOLOGICE ONLINE

Prin utilizarea ocuvista.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

Ocuvista este marcă a Premium Ofta Srl, este proprietarul site-ului ocuvista.ro, al informațiilor și a materialelor afișate pe website. Premium Ofta Srl este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Județul București, sector 2, România, Str. Năstase Pamfil 53, tel. 0741 033 566, e-mail: contact@ocuvista.ro, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/14873/2017, având cod fiscal 38138451.

Termeni generali:

Evaluarea oftalmologică online reprezintă, în contextul actual, o alternativă la consultațiile medicale desfășurate într-un cabinet oftalmologic, și evită deplasarea dvs fizică, pentru aflarea unei păreri medicale avizate. Evaluarea oftalmologică online presupune interacțiunea dintre medic și pacient sau aparținător (ruda pacientului) realizată prin mijloace de comunicare electronice din mediul online.

Evaluarea oftalmologică online NU înlocuiește consultul de specialitate, având strict un rol informativ, necesar în anumite etape ale afecțiunilor oftalmologice (control după tratament, interpretare analize, consilierea primului ajutor în caz de urgențe oftalmologice, reiterarea cauzelor și metodelor de tratament atunci când apar întrebări ulterioare prezentării la medic etc). În urma acestei evaluări beneficiați de consiliere medicală de specialitate, bazată pe informațiile verbale și scrise (documente medicale) furnizate de către dumneavoastră. Pacientul și/sau aparținătorul înțelege că, prin trimiterea acestor documente către platforma ocuvista.ro în cadrul evaluarii on line, prin metoda de comunicare agreată (mail sau alte mijloace de comunicare scrisă), toate documentele furnizate pot fi parte a unor studii medicale sau postări cu rol medical pe rețelele de socializare. Nu se vor divulga date personale, iar fotografiile vor fi decupate sau acoperite/hașurate astfel încât să nu se poata identifica pacientul.

Pacientul înțelege că, având în vedere lipsa interacțiunii fizice, din cabinetul medical, medicul dedicat acestei platforme (dr Roxana Cozubaș) depune tot efortul pentru formularea unei opinii medicale referitoare la starea de sănătate a pacientului. Cu toate acestea, stabilirea cu certitudine a unui diagnostic clar precum și recomandarea unei forme sigure de tratament se pot face doar în urma unui consult de specialitate realizat într-un cabinet medical aparținând de o unitate sanitară autorizată. Sfaturile medicale și evaluarea medicale online se vor face după principiul “primum non nocere” (“în primul rând să nu faci rau”) astfel că este posibil să primiți recomandări și tratamente considerate ulterior “insuficiente” în cadrul unei evaluari medicale fizice.

Evaluările oftalmologice online se vor desfășura prin intermediul platformei Whatsapp la nr de telefon 0727.727.006. Pacientul va avea nevoie pentru o comunicare bună cu medicul de calculator / laptop / tabletă sau telefon inteligent având camera foto/video, sistem audio și microfon funcționale, acces la internet și la aplicatia Whatsapp. Comunicarea va avea loc preponderent în scris, pentru a avea acces ulterior la istoric și a vă putea urmări câteva zile evoluția afecțiunii. Orice intervenție ulterioară pentru aceeași afecțiune, la același pacient, nu va fi însoțită de obligativitatea unei noi plăți, fiind inclusă în plata evaluării inițiale și efectuându-se într-o limită rezonabilă de timp (maxim 24 de h de la solicitarea inițială și/sau de la revenire asupra ei).

Societatea noastră nu își asumă răspunderea pentru imposibilitatea efectuării evaluarii online din cauza funcționării necorespunzatoare/ nefuncționării echipamentelor sau lipsei conexiunii la internet a pacientului.

Politica de anulare/restituire contravaloare

În cazul în care, din diverse motive tehnice/funcționale, independente de vreuna dintre părți, evaluarea oftalmologică online nu va avea loc, contravaloarea acesteia se va scădea din consultația fizică sau online pe care o va efectua pacientul ulterior, în decurs de maxim 12 luni.

Societatea noastră a luat toate măsurile pentru a securiza mijloacelor de comunicare prin care se efectuează evaluarea online, iar pacientul este de asemenea răspunzător pentru asigurarea securității mijloacelor de comunicare, dar și a confidențialității în spațiul din care acesta interacționează cu medicul.

Programarea pentru o evaluare oftalmologică online se face prin mesaj pe Whatsapp la nr 0727.727.006. În urma confirmării medicului desemnat (dr Roxana Cozubaș), pacientul sau aparținătorul poate efectua plata evaluării în cadrul paginii desemnate din site. Ulterior plății, evaluarea oftalmologică va avea loc în continuare, în cadrul aceleiași discuții pe platforma Whatsapp, ținând cont de programul medicului desemnat, dar și al pacientului, neexistând o limitare în timp a conversației.

Prețul unei evaluari online este de 250 lei și se plătește anterior efectuării acesteia, prin intermediul platformei Netopia. Dacă doriți ca factura să conțină anumite elemente, vă rugăm să le comunicați în scris, la adresa contact@ocuvista.ro sau în cadrul secțiunii mesaj din platforma de plată.

Prin solicitarea unei evaluari online acceptați în intregime acești termeni și condiții și declarați că înțelegeți și sunteți de acord ca aceasta are rol strict informativ și nu înlocuiește consultul de specialitate.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE CONSULTAȚIEI VIP

Prin utilizarea ocuvista.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

Ocuvista este marcă a Premium Ofta Srl, este proprietarul site-ului ocuvista.ro, al informațiilor și a materialelor afișate pe website. Premium Ofta Srl este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Județul București, sector 2, România, Str. Năstase Pamfil 53, tel. 0741 033 566, e-mail: contact@ocuvista.ro, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/14873/2017, având cod fiscal 38138451.

Termeni generali:

Consultația VIP reprezintă o alternativă la consultațiile medicale desfășurate standard, într-un cabinet oftalmologic general, și evită aglomerația dată de consultațiile efectuate în orarul normal de lucru al medicului/cabinetului. Puteți avea parte de programare prioritară, la ora și în ziua dorită de dumneavoastră, astfel încât să aveți tot personalul la dispoziția dumneavoastră, fără a mai fi ocupați cu alți pacienți.

Pacientul înțelege că, având în vedere programarea prioritară și caracterul particular al acestui tip de consult, este necesară achitarea unui avans nerambursabil în cuantum de 500 RON, sumă ce se va scădea la vizita medicală propriu-zisă din prețul de 1500 RON al consultului VIP.

Consultația VIP se va desfășura numai în urma confirmării telefonice la nr desemnat pentru programări 0741.033.566, ulterior stabilirii de comun acord a zilei și intervalului orar ales (în intervalul luni-duminică 7.30-19.30), confirmarea făcându-se în urma achitării avansului prin linkul de plată din pagina dedicată pe website-ul ocuvista.

Societatea noastră nu își asumă răspunderea pentru imposibilitatea efectuării consultației VIP de la momentul stabilirii ei, din partea pacientului (orice anulare cu mai puțin de 8 ore înainte de ora stabilită este nerambursabilă).

Politica de anulare/restituire contravaloare

În cazul în care pacientul nu se prezintă la consultația VIP sau nu anulează cu cel mult 8 ore înainte de ora/data stabilite de comun acord, contravaloarea acesteia este nerambursabilă, considerându-se că este necesară pentru mobilizarea resurselor stabilirii întâlnirii medicale.

Dacă participarea este anulată cu mai mult de 8 ore înainte de ora/data stabilite, din motivele pacientului/aparținătorilor, atunci contravaloarea ei se va scădea din consultația fizică sau online pe care o va efectua pacientul ulterior, în decurs de maxim 12 luni.

Dacă participarea este anulată din motivele medicului desemnat (dr Roxana Cozubaș), contravaloarea avansului se returnează integral în decurs de maxim 5 zile lucrătoare.

Programarea pentru o consultație VIP se face prin apel/mesaj la nr 0741.033.566. În urma confirmării cu medicul desemnat (dr Roxana Cozubaș), pacientul sau aparținătorul poate efectua plata consultației în cadrul paginii desemnate din site.

Prețul unei consultații VIP este de 1500 lei și se plătește prin avans de 500 RON anterior efectuării acesteia, la momentul efectuării programării, prin intermediul platformei Netopia. Dacă doriți ca factura să conțină anumite elemente, vă rugăm să le comunicați în scris, la adresa contact@ocuvista.ro sau în cadrul secțiunii mesaj din platforma de plată.

Prin solicitarea unei consultații VIP acceptați în intregime acești termeni și condiții.

Date cu caracter personal

Premium Ofta SRL, în calitate de operator de date personale, prelucrează date cu caracter personal.

Mai multe informații privind prelucrarea datelor personale pot fi obtinute prin consultarea secțiunii – Politica de confidentialitate.