TERMENII SI CONDITIILE EVALUARII OFTALMOLOGICE ONLINE

Prin utilizarea ocuvista.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

Ocuvista este marcă a Premium Ofta Srl, este proprietarul site-ului ocuvista.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. Premium Ofta Srl este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Județul București, România, Str. Nastase Pamfil 53, Bl. 29, Sc. 1, Apt. 21, tel. 0741 033 566, e-mail: contact@ocuvista.ro, înregistrată la Registrul Comerțului cu numarul J40/14873/2017, având cod fiscal 38138451.

Termeni generali:

Evaluarea oftalmologica online reprezinta, in contextul actual, o alternativa la consultatiile medicale desfasurate intr-un cabinet oftalmologic, si evita deplasarea dvs fizica, pentru aflarea unei pareri medicale avizate. Evaluarea oftalmologica online presupune interactiunea dintre medic si pacient sau apartinator (ruda pacientului) realizata prin mijloace de comunicare electronice din mediul online.

Evaluarea oftalmologica online NU inlocuieste consultul de specialitate, avand strict un rol informativ, necesar in anumite etape ale afectiunilor oftalmologice (control dupa tratament, interpretare analize, consilierea primului ajutor in caz de urgente oftalmologice, reiterarea cauzelor si metodelor de tratament atunci cand apar intrebari ulterioare prezentarii la medic etc). In urma acestei evaluari beneficiati de consiliere medicala de specialitate, bazata pe informatiile verbale si scrise (documente medicale) furnizate de catre dumneavoastra. Pacientul si/sau apartinatorul intelege ca, prin trimiterea acestor documente catre platforma ocuvista.ro in cadrul evaluarii on line, toate documentele furnizare pot fi parte a unor studii medicale sau postari cu rol medical pe retelele de socializare. Nu se vor divulga date personale, iar fotografiile vor fi decupate sau acoperite/hasurate astfel incat sa nu se poata identifica pacientul.

Pacientul intelege ca, avand in vedere lipsa interactiunii fizice, din cabinetul medical, medicul dedicat acestei platforme (dr Roxana Cozubas) depune tot efortul pentru formularea unei opinii medicale referitoare la starea de sanatate a pacientului. Cu toate acestea, stabilirea cu certitudine a unui diagnostic clar precum si recomandarea unei forme de tratament se pot face doar in urma unui consult de specialitate realizat intr-un cabinet medical fizic sau intr-o unitate sanitara autorizata. Sfaturile medicale si evaluarea medicala on line se vor face dupa principiul “primum non nocere” (“in primul rand sa nu faci rau”) astfel ca este posibil sa primiti recomandari si tratamente considerate ulterior “insuficiente” in cadrul unei evaluari medicale fizice.

Evaluarile oftalmologice online se vor desfasura prin intermediul platformei Whatsapp la nr de telefon 0727.727.006. Pacientul va avea nevoie pentru o comunicare buna cu medicul de calculator / laptop / tableta sau telefon inteligent avand camera video, sistem audio si microfon functionale, acces la internet si la aplicatia Whatsapp.

Societatea noastra nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea efectuarii evaluarii online din cauza functionarii necorespunzatoare/ nefunctionarii echipamentelor sau lipsei conexiunii la internet a pacientului.

Politica de anulare/restituire contravaloare

In cazul in care, din diverse motive tehnice/functionale, independente de vreuna dintre parti, evaluarea oftalmologica online nu poate avea loc, aceasta va fi reprogramata sau pacientului i se va restitui contravaloarea acesteia in maximum 5 zile lucratoare.

Societatea noastra a luat toate masurile pentru a securiza mijloacelor de comunicare prin care se efectueaza evaluarea online, iar pacientul este de asemenea raspunzator pentru asigurarea securitatii mijloacelor de comunicare, dar si a confidentialitatii in spatiul din care acesta interactioneaza cu medicul.

Programarea pentru o evaluare oftalmologica online se face prin mesaj pe Whatsapp la nr 0727.727.006. In urma confirmarii medicului desemnat (dr Roxana Cozubas), pacientul sau apartinatorul poate efectua plata evaluarii in cadrul paginii desemnate din site. Ulterior platii, evaluarea oftalmologica va avea loc in continuare, in cadrul aceleiasi discutii pe platforma Whatsapp, tinand cont de programul medicului desemnat, dar si al pacientului, neexistand o limitare in timp a conversatiei. Ulterior, la mai mult de 24 de ore de la o conversatie initiala, medicul poate solicita plata unei noi evaluari medicale, caz in care procesul se reia.

Pretul unei evaluari online este de 250 lei si se plateste anterior efectuarii acesteia, prin intermediul platformei Netopia. Dacă doriți ca factura să conțină anumite elemente, vă rugăm să le comunicați în scris, la adresa contact@ocuvista.ro.

Prin solicitarea unei evaluari online acceptati in intregime acesti termeni si conditii si declarati ca intelegeti si sunteti de acord ca aceasta are rol strict informativ si nu inlocuieste consultul de specialitate.

Date cu caracter personal

Premium Ofta SRL, in calitate de operator de date personale, prelucreaza date cu caracter personal.

Mai multe informatii privind prelucrarea datelor personale pot fi obtinute prin consultarea sectiunii – Politica de confidentialitate.