Baloanele de săpun – cauză de conjunctivită

FB IMG 1687059687112

Cred că nu există copil (inclusiv cel al nostru, interior) care să nu iubească baloanele de săpun 💗 fie că le fac, fie că le sparg 💥

Atenție la această activitate, mai ales la vârste mici! Substanțele conținute în soluția respectivă pot produce alergii severe la nivel ocular, așadar este bine ca, după ce ai încheiat joaca, să speli bine mâinile și fața copilului, pentru a dilua acești factori alergenici.

Dacă nu ai acces la apă, poți folosi servețele speciale pentru zona ochilor, cum sunt Blephaclean sau Klimi Baby.

Spor la făcut baloane 😊

Despre Dr. Roxana Cozubaș

405b0208e10258d5e56e712760cbd89fMedic Primar Oftalmolog,
Doctor in Stiinte Medicale


Dr. Roxana Cozubaș este un medic oftalmolog cu înaltă calificare, specializat în oftalmologie pediatrică și strabism. Cu peste un deceniu de experiență, ea îmbină expertiza medicală cu o abordare plină de empatie și răbdare, esențiale în tratarea pacienților tineri.

Deținând un doctorat în Oftalmologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Dr. Cozubaș excelează în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor oculare la copii. În prezent, își desfășoară activitatea ca medic primar oftalmolog la clinica Ocuvista din București, unde se dedică oferirii de îngrijire oftalmologică pediatrică de înaltă calitate.

Prin participarea la conferințe internaționale și implicarea în inițiative de voluntariat, Dr. Cozubaș rămâne în fruntea inovațiilor în oftalmologia pediatrică, asigurând cele mai bune tratamente pentru micii săi pacienți.

Distribuie pe
Facebook

Întreabă doctorul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *