EYEZEN DualOptim Kids – lentila ultrapersonalizată pentru copii

287256622 1776116392733468 2913083884542250638 n

Ce înseamnă o lentilă ultra-personalizată?

Le dau frecvent pacienților exemplul pe care tot cei de la Essilor m-au ajutat să-l remarc: oamenii au, în medie, 7 perechi de pantofi, însă vor să facă totul cu o singură pereche de ochelari de vedere.

De aceea m-am bucurat să aflu că tehnologia EYEZEN (optimizarea lentilei pentru a obtine un confort vizual sporit la purtarea ochelarilor) este acum disponibilă și în varianta pentru copii, adaptată morfologiei lor și parametrilor de purtare a ramei, ambele caracteristici fiind diferite față de adulți.

Astfel, întotdeauna sfătuiesc părinții să aleagă pentru copiii lor rame înalte, pentru că ei privesc mult în sus, spre adulți. Altfel, riscă să se uite peste ochelari.

O lentilă normală, monofocală, este organizată într-un mod concentric, cu dioptria pe mijlocul ei, unde vederea este impecabilă, iar spre periferie apar zonele de vedere neclară (așa numitele „aberații”).

Tehnologia EYEZEN DualOptim Kids oferă o zonă optică diferită, sub forma unei clepsidre, în care partea superioară asigură vedere clară la distanță, iar cea inferioară, vedere bună și câmp larg pentru zona de privit în aproape, la citit cartea sau stat pe nesuferitele de telefoane 😝.

Întreabă opticianul sau optometristul de soluții adaptate ȚIE și nevoilor TALE! Essilor ți le poate oferi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *