D4A5728

Consultația VIP se adresează pacienților care își doresc un cadru intim, personal, confort și siguranță în timpul consultației oftalmologice, precum și atenție suplimentară din partea medicului dedicat acestui serviciu – dr Roxana Cozubaș – și a personalului recepției și opticii medicale situată în cadrul Clinicii Ocuvista. Clinica dispune de locuri de parcare cu plată în parcarea privată pazită a Condominiului Central Vasile Lascăr.

Programarea la aceasta consultație se face cu prioritate față de alți pacienți, în intervalul dorit, de luni până duminică, între orele 7.30 și 19.30, interval orar și zi care se vor stabili de comun acord cu medicul, în funcție de disponibilitate, conform preferințelor comunicate de dvs telefonic.

În urma confirmării de către personalul recepției a datei și orei stabilite împreună cu medicul, pacientul va achita avansul pentru prezentarea la acest consult preferențial, în valoare de 500 RON, diferența de 1.000 RON achitându-se la momentul prezentării în Clinică.

Consultația oftalmologică este una completă și cuprinde – măsurarea corecției optice proprii (ochelari personali), auto-kerato-refractometrie (pentru pacienții cu vârsta de peste 3 ani, în măsura colaborării), acuitate vizuală cu și fără corecție proprie, testarea corecției optice noi în rama de probă, măsurarea deviației oculare, motilitatea oculară, examinarea polului anterior prin biomicroscopie (examen lampă cu fantă) şi posterior – fund de ochi (oftalmoscopie directă și indirectă), prescriere ochelari, tratament, dacă este cazul.

În funcție de caz, dacă medicul decide instilarea de picături cicloplegice sau efectuarea unor teste suplimentare față de cele expuse mai sus, acestea se vor achita separat, funcție de prețul de listă disponibil aici, la care se va acorda un discount de 50%.

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile achitării acestui avans aici sau să ne apelați la 0741.033.566 pentru mai multe detalii.

Plătește